maandag 26 augustus 2013

De mooiste Bruiloft Kapsels 2013

De mooiste Bruiloft Kapsels 2013




Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. De bruid zal een bruiloftskapsel uitkiezen wat bij haar past en bij haar jurk. De kapsels van dit jaar sprankelen van de romantiek met een ontspannen elegantie. De meeste bruiden proberen altijd meerdere kapsels uit voordat ze er een uitkiezen.
Het is belangrijk dat je haar in een goede conditie is zodat je trouw kapsels perfect wordt gecreëerd. het haar kan je van te voren laten knippen en in een kapsalon goed laten behandelen. Veel bruiden maken ook gebruik van haar stukken en haar accessoires. Maak van de proef kapsels altijd een foto zodat je goed kan vergelijken.







De trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden. je krijgt geen tweede kans en de dag moet zonder problemen verlopen. Plan je kapsel ruim van te voren, zodat je niet krap komt te zitten in de tijd. Kies een kapsels wat past bij jou gezicht vorm, de sluier en je jurk.

Maak duidelijke afspraken met de kapper of kapster en bespreek ook het gebruik van haar accessoires en haar stukken.
Verzorg je haar goed

en als je het moet kleuren doe dit twee weken van te voren. test alle producten die je gebruik van te voren uit. Was je haar de avond van te voren in verband met het goed vallen van het kapsel.

Nodig je kapper uit op je bruiloft om een oogje in het zeil te houden.





De populaire trend van dit jaar wordt half opgestoken haar. De stijl trekt een beetje het haar weg uit je gezicht en het achterste deel van het haar vloeit naar beneden.



Kristallen in het haar zien altijd prachtig uit en zijn erg populair.
Kristallen accessoires verkrijg je in haarspelden, kammetjes, losse kristallen en als hoofddeksel.


Ze kunnen los in je haar geweven worden om je haar te laten schitteren.



Je kan ze bij lang haar gebruiken, opgestoken haar kort of lang.













Ga niet zo maar naar een kapper toe maar zoek een kapper die echt gespecialiseerd is in bruiloft kapsels. Vraag aar een portfolio van de kapper over hun eerder gedane werk. test hem of haar op zijn vakkundigheid en begin drie maanden voor de grote dag met het uitproberen van de kapsels. betaal nooit het hele bedrag maar alleen de aanbetaling. Zelfs een kapper kan kwakzalverij leveren op jou
grote dag.




Heel populair zijn ook de sluier sieraden. Sluiers worden al duizenden jaren gebruikt en is een symbool van zuiverheid en onschuld.


De vogelkooi sluier is populair omdat het een korte sluier is die zich alleen maar uitstrekt over het gezicht.


Het sluiertje zit vast aan een speld of hoedje en valt vaak asymmetrisch over het gelaat.
De vogelkooi sluier is gewaagd en zeker anders.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten